Hopp til innhold
Mann lader på ladestasjon og ser inn i kamerat og smiler.

Spar tusen­lapper med Elbil­foreningen

Bli medlem og få unike medlemsfordeler, samt rabatter og kampanjer som gjør det billigere og enklere å være elbilist.

12 måneder kun kr 535,–

En enklere og bedre hverdag som elbilist

I Elbilforeningen er vi opptatt av at våre medlemmer skal ha et enkelt og trygt elbilhold. Vi jobber hver dag med utvikling av fordeler som skal forenkle elbilhverdagen.

Som medlem får du tilgang på kampanjer og tilbud som gjør at du kan spare tusenlapper – og best av alt, flere av våre medlemsfordeler gir deg så store rabatter at medlemskontingenten er innspart allerede etter én handel.

Våre elbileksperter hjelper deg slik at du får en bedre, enklere og billigere elbilhverdag.


Utvalgte medlemsfordeler

Få opptil 25% rabatt på alle produkter hos BilXtra – både i fysisk butikk og i nettbutikk. Alle våre medlemmer får Elbilforeningens blå ladebrikke, som gir gunstige priser på hurtiglading. Du kan også bestille veihjelp i 12 mnd for kun kr. kr 450,–.

Lading av elbil

Lad elbilen trygt og effektivt hjemme – gode rabatter på flere av markedets mest populære ladebokser.

Andre populære medlemsfordeler

Som medlem får du hjelp fra våre elbileksperter. I tillegg får du rabatt på solceller fra Solcellespesialisten og tester hos Viking Kontroll. Du får også gode fordeler hos Eplehuset, elektrisk levert pizza fra Domino’s og elektrikertjenester fra Bravida.

Bli medlem!

Få Elbilforeningens blå ladebrikke og tilgang til mange gode medlemsfordeler. Du får også hjelp til det du måtte lure på om elbil og lading, av våre elbileksperter.

Bli medlem for kun kr 535,– for 12 md.