Hopp til innhold

Eplehuset

Få 10-20% medlemsrabatt på utvalgte produkter og tjenester hos Eplehuset. Planlegger du å kjøpe Smarte hjem-produkter, deksler og beskyttelse til IPhone eller IPad, eller høyttalere fra Bang & Olufsen? Eller ønsker du påfyll av ny kunnskap? Sjekk din medlemsrabatt! Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Bang & Olufsen

✔︎  20% rabatt

Alt fra Bang & Olufsen av bærbare høyttalere og hodetelefoner.

Utstyr til Iphone & Ipad

✔︎  20% rabatt

Gjelder samtlige deksler og skjermbeskyttelse til iPhone og iPad
*Gjelder også alle solcelleprodukter fra Goal Zero

Reise og lading

✔︎  10% rabatt

Få alt tilbehøret du trenger til reisen.

Smarte hjem

✔︎  10% rabatt

Få en enklere, behageligere og sikrere hverdag.

PT-time

✔︎  10% rabatt

PT-timer når du trenger hjelp eller om du vil lære noe nytt.

Rabattkode for netthandel

For å få tilgang til rabattkoden sjekker vi om du er medlem. Tast inn e-post adressen du er registrert med i Norsk elbilforening. Medlemsfordelen kan ikke kombineres med andre kampanjer og rabatter.

Alle som handler på nett hos Eplehuset har gratis frakt, 1-2 dagers levering eller du kan hente varene i din nærmeste butikk.

Rabatt i fysisk butikk

Dersom du ønsker å besøke en av Eplehusets butikker er det viktig at du har ditt digitale medlemskort tilgjengelig, du finner det i ElbilAppen.

Last ned ElbilAppen i App Store eller Google Play og logg inn med din epostadresse og passord som du bruker på Min side. Be om nytt passord ved første gangs innlogging.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Mer informasjon