Hopp til innhold

Nyhet! Elbilforeningens blå ladebrikke Ladeklubben

Som medlem i Norsk elbilforening får du tilgang til Ladeklubben, som gir deg enkel lading i Norge og Europa med den blå ladebrikken. Én ladebrikke, enkel betaling og tusenvis av ladestasjoner. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Lading gjort enkelt med Ladeklubben

  • Du får tilsendt den nye blå ladebrikken ved innmelding. Ladebrikken er allerede registrert hos ladeoperatørene* som er med i Ladeklubben.
  • Last ned Elbilforeningens app Ladeklubben (Android/iOS)
  • Enkel betaling: Du registrer ditt betalingskort i appen Ladeklubben. Du kan nå lade hos hvilken som helst av våre samarbeidspartnere* uten å måtte forholde deg til flere betalingsløsninger.
  • Start lading enkelt med den blå ladebrikken hos ladeoperatørene som vi samarbeider* med.
  • En ladebrikke som fungerer på over 275.000 lademuligheter i Europa

* Disse ladeoperatørene er med:

+ over 275.000 lademuligheter i Europa.

Flere ladeselskaper – ett kundeforhold

Med Ladeklubben ønsker vi å forenkle hurtiglading for våre medlemmer. Målet er å samle flere av ladeselskapene på en ladebrikke, slik at du kan lade på tvers av ladeselskapene med ett og samme kundeforhold.

Hos Ladeklubben betyr det at du kan lade hos alle samarbeidende ladeselskaper med den blå brikken. Du betaler ladingen gjennom Ladeklubben og får én regning – uavhengig av hvilket ladeselskap du ladet hos.

Hvordan fungerer den blå ladebrikken?

Når du blir medlem i Norsk elbilforening vil du motta Ladeklubbens blå ladebrikken i posten. Brikken er ferdig registrert hos samarbeidende ladeselskaper. Alt du trenger å gjøre er å logge deg på med din Elbilforeningen-bruker i appen Ladeappen (Android/iOS).

Med den blå ladebrikken låser du enkelt opp lading ved å tæppe brikken på ladestasjonen. Brikken fungerer på alle samarbeidende ladestasjoner og i tillegg får du bred dekning i Europa – hele 275.000 ladepunkter.

Komplett oversikt over samarbeidende ladeselskaper og ladenettverk.

Trenger du hjelp med Ladeklubben?

Trenger du hjelp til å komme i gang med den blå ladebrikken? Eller kanskje du har spørsmål om Ladeklubben?

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Ladeklubben

Registrering og betaling