Hopp til innhold

Ruteplanlegger ElbilAppen

ElbilAppen – Nå i ny innpakning!

Vår svært populære ruteplanlegger har fått to store oppdateringer. Først bygget vi alt på nytt, og nå har vi åpnet appen for alle!

Finn ladestasjoner i nærheten og planlegg reiser med forslag til ladestopp underveis med ElbilAppen.

Funksjoner i ElbilAppen

Nye elbiler legges inn i appen hver uke. Hvis bilen din mangler, så kan du kontakte oss via medlem@elbil.dev05.dekodes.no

Med ElbilAppen kan du enkelt finne reiseruter og få forslag til ladestopp underveis for din elbil. Du vet hvor du skal, vi vet hvordan du kommer deg dit.

ElbilAppens nyeste oppdatering

Etter ett år i utvikling, kommer endelig den nye versjonen. Vi har laget nesten hele appen på nytt basert på deres tilbakemeldinger og ønsker. Målet med dette er en enklere og mer intuitiv reise, både i appen og utenfor.

Hva er nytt?

  • Forbedret brukeropplevelse og design
  • Se alle alternative ladestasjoner på din reiserute
  • Raskere respons i ladekart og ruteplanlegging
  • Flere ladestasjoner i hele Europa
  • Priser er fjernet mens vi jobber med prismodulen
  • Kostnadsestimater for reisen
  • Del ruten med andre
  • Kartvisning fra Mapbox
  • Tilbakemeldinger på ladestasjoner

Vi har store planer fremover, så sørg for å melde deg på nyhetsbrevet for å få de siste oppdateringene!

Avansert ruteplanlegger

Reiseruten kalkuleres basert på over 15 ulike parametere som batterikapasitet, vær og hastighet. I ladekartet kan du få oversikt over eksisterende ladestasjoner med adresse, ladeoperatør, ladeeffekt, ladekontakter, ladetid og servicetilbud tilgjengelig i nærheten av ladestasjonen. Du kan også vurdere og kommentere ladestasjonen til hjelp for andre elbilister som kommer etter deg.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Du kan laste ned ElbilAppen for enklere tilgang på din mobil. Er du medlem i Elbilforeningen får du digitalt medlemskort og andre medlemsfunksjoner.

Trykk her for å få kartet i fullskjerm

Spørsmål og svar om ElbilAppen

Få unike elbilnyheter og mye mer!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta unike e-poster som inneholder en herlig miks av elbiltester, nyheter rundt lading, elbilfordeler, medlemsfordeler og ikke minst elbilpolitikken!