Hopp til innhold

Ladeboks Zaptec Go

Zaptec Go er en smart og kompakt ladeboks designet og produsert i Norge. Ladeboksen støtter smartlading via Tibber. Har du eller tegner du strømabonnement hos Tibber får du også med en solid kabelholder. Zaptec Go fungerer på alle elbiler. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Medlemspris på Zaptec Go ladeboks

Medlemspris dersom du tegner eller har strømabonnement hos Tibber:

Pris ladeboks:                    kr     6.195,- 
(inkludert Zaptec Chill kabelholder)

Pris ladeboks inkludert
standard installasjon***  kr   13.190,-
(inkludert Zaptec Chill kabelholder)

Strømabonnment hos Tibber koster kr 39 pr mnd i fast avgift. I tillegg følger strømprisen spotpris fra Nord Pool+ maks 1 øre per kWt

Medlemspris uten strømabonnement hos Tibber: 

Pris ladeboks:                    kr     6.695,- 

Pris ladeboks inkludert
standard installasjon***  kr   13.690,-

Medlemmer av Norsk elbilforening som tegner eller har strømabonnement hos Tibber får også med kabelholderen Zaptec Chill, ved kjøp av Zaptec Go ladeboks. 

Zaptec Chill kabelholder

Kort om Zaptec Go ladeboks

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

En tilkoblet ladeboks – fremtidsrettet og oppdatert

Med Zaptec Go får du en ladeboks som kan kobles til internett via WiFi eller 4G. I prisen medfølger gratis 4G tilkobling (Telenor) i hele produktets livstid. Ladeboksen laster automatisk ned siste rettinger og funksjoner, slik at den alltid er oppdatert.  

Zaptec Go har en maksimal ladeeffekt på 22 kWt* og er kompatibel med alle elbiler. Obs: Har du en Renault Zoe trenger du en spesialkabel for å lade på 230V ladebokser.

Med et tydelig statuslys på framsiden kan du enkelt se om bilen lader eller ikke. Ladeporten er opplyst med LED-lys for ukomplisert tilkobling i mørket. I Tibber-appen kan du enkelt overvåke din lading.

*Maksimal ladeeffekt påvirkes av en flere faktorer som bilens ombordlader, kapasitet i sikringsskap og strømnett (230V/400V), og kan derfor være lavere enn 22kW.

Smartlading eller manuell lading

Zaptec Go kan integreres mot Tibber for smartlading. Med smartlading kan du lade bilen når strømprisen er på sitt laveste – helt automatisk. Med integrasjon mot Tibber får ladeboksen beskjed om når det er billigst å lade og tilpasser ladingen slik at kostnaden skal bli lavest mulig. Samtidig passer systemet på at bilen er ladet opp til ønsket prosentverdi når du er klar for å kjøre til jobb om morgenen.

For å smartlade med Tibber må du ha et strømabonnement hos Tibber som koster kr 39,- per måned i fastpris + strømforbruk. Strømprisen følger spotpris fra Nord Pool + maks 1 øre per kWt.

Du kan også styre ladeboksen helt manuelt. Da trenger du kun å koble til bilen for at ladingen skal starte. Dersom ladeboksen din står utendørs kan du sette opp ladeboksen slik at den krever autentisering før lading kan starte. Ladeboksen er da låst til du åpner den med en kompatibel ladebrikke eller Zaptec-appen.

Kombiner Zaptec Go med Tibber Pulse

Tibber Pulse og Zaptec Go ladeboks kan kombineres for å lastbalansere hjemmet ditt. Pulse overvåker hovedsikringen din og sørger for å senke ladehastigheten på ladeboksen når hovedsikringen nærmer seg maks kapasitet. Ladehastigheten settes automatisk opp igjen når forbruket har gått ned. Klikk her for å se vårt faste medlemstilbud på Tibber Pulse.

Spørsmål og svar om Tibber og Zaptec Go ladeboks