Hopp til innhold

20% rabatt på pizza fra Domino’s

Som medlem får du ekstra god pris på all mat hos Domino’s Pizza, enten det er fredagspizza til hele familien, eller en kjapp lunsj på veien. Ønsker du pizzaen levert på døren, så leveres den selvfølgelig rett hjem til deg, helt elektrisk. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Fast medlemsfordel på pizza

✔︎ 20% rabatt på all mat hos Domino’s Pizza ved bestilling online eller via Domino’s app.

Obs! Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre kampanjer og tilbud hos Domino’s! Gjelder bare i Norge.

Ved bestilling av pizza velger du enkelt om du ønsker å hente maten selv, eller få den levert på døren, det eneste du må huske på er å ha medlemskortet ditt lett tilgjengelig for fremvisning.

Rabattkode

For å få tilgang til rabattkoden, så må vi sjekke at du er medlem. Tast inn e-post adressen du er registrert med hos Norsk elbilforening

Slik får du medlemsrabatten

Når du bestiller pizza, husk å legge inn rabattkoden for å bekrefte medlemskapet før du betaler, og ha ditt digitale medlemskort klart for fremvisning ved henting eller leveranse. Ditt digitale medlemskort finner du i ElbilAppen.

Følg med på maten din

Du kan enkelt følge status på bestillingen din både på nett og i appen, helt fra pizzaen håndlages til den er på vei til deg – den leveres selvfølgelig kun med elektrisk mobilitet. Domino’s jobber for å levere trygt, raskt og miljøvennlig – det er nettopp derfor vi har valgt å samarbeide med de.

Elektrisk levert pizza

Domino’s er den eneste pizzakjeden som leverer pizza helt hjem til deg – helt elektrisk. Den helelektriske flåten består av elsykler og elbiler, som benyttes til utkjøring av rykende ferske pizza. På denne måten tar de sitt samfunnsansvar når det kommer til klimagassutslipp og lokal forurensning.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Mer informasjon