Hopp til innhold

BilXtra

Få opptil 25 % rabatt på alle produkter hos BilXtra (gjelder BilXtra-butikker og nettbutikk, ikke BilXtra-verkstedkjede). Her finner du alt du trenger av diverse bildeler på nett, sykkelstativer, takbokser, bilstoler og produkter innen bilpleie. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Fast medlemsfordel hos BilXtra

Medlemmer av Norsk elbilforening får opptil 25 % rabatt på alle produkter hos BilXtra – både i nettbutikken og ved oppmøte i butikk.

25 % på hele sortimentet til BilXtra bortsett fra:

20 % rabatt på lasteutstyr fra Thule, Packline & Skiguard

20 % rabatt på alle DEFA ladekabler

5 % på alle tilhengere (blant annet GAUPEN)

Få rabatten her!

Obs! Medlemsrabatten kan ikke kombineres med andre kampanjer og tilbud hos BilXtra, og gjelder ikke på BilXtra verksteder. Gjelder kun i Norge.

Kampanjetilbud

Til deg som vil benytte deg av kampanjetilbudet under. Hvis du ønsker å handle et produkt på kampanjetilbud og et produkt med fast medlemsrabatt må du legge inn to separate bestillinger (du kan ikke kombinere to rabattkoder i samme ordre. BilXtras kundeservice vil pakke produktene i én sending, og beregne frakt for én sending.

CTEK BATTERILADER MXS 5,0 POLAR


Veil. pris: 1 539,-
Pris kun til medlemmer: 923,-

Batterilader til 12v batteriet. Spesielt utviklet for å gi deg allround-lading under svært kalde værforhold.

Kampanjetilbud: 15. september – 15. november.

Få rabattkode:

Rabattkode for netthandel

For å få tilgang til rabatterte produkter i BilXtras nettbutikk må vi sjekke at du er medlem. Tast inn e-postadressen du er registrert med hos Norsk elbilforening. Du vil da få en rabattkode som gir opptil 25 % rabatt ved utsjekking i BilXtras nettbutikk.

Når du har lagt til varene du ønsker må du gå til siden for handlekurv. Der kan du legge inn rabattkoden for å få den rabatterte prisen.

Tast inn e-postadresse i felt nedenfor:

Rabatt i butikk

Som medlem i Elbilforeningen kan du også få opptil 25 % rabatt i alle BilXtras fysiske butikker. For å få rabatten må du kunne framvise ditt digitale medlemskort i kassen. Medlemskortet finner du i ElbilAppen (iOS/Android) ved å trykke på fanen «Medlem».

Her finner du BilXtras butikker.

Avfetting av bil

Stort utvalg hos BilXtra

Hos BilXtra finner du det aller meste du trenger til ditt bilhold. Fra skibokser og bilstoler, til bilpleieprodukter og høytrykkspyler. Når du er medlem i Norsk elbilforening får du opptil 25 % avslag på alle produkter* hos BilXtra. Både i fysisk butikk og i nettbutikken.

Dette betyr at du på en rekke produkter til elbilen sparer inn medlemskapet, allerede på første kjøp. Rabatten kan brukes så mange ganger du ønsker, og på så mange produkter du ønsker.

*Gjelder ikke produkter som allerede er nedsatt, og kan ikke kombineres med andre kampanjer.

Ofte stilte spørsmål