Hopp til innhold

Kom i gang med ny elbil

Her er våre tips til hva
du bør se på når du
har skaffet deg elbil.

Bli medlem i Norsk elbilforening

Bli del av et felleskap som blir lyttet til når viktige avgjørelser skal tas om elbil. Som interesseorganisasjonen for Norges elbilister representerer vi deg som medlem, og jobber for at du skal få en enklere elbilhverdag.

Trygg og rask lading

Få installert en hjemmeladeboks der du lader til daglig. Det gir tryggere og raskere lading enn vanlig stikkontakt.

Tilgang til ladestasjoner

I dag finnes det mange ladeselskaper rundt om i landet. Når du skal lade bilen, må du registrere deg hos en, eller flere av disse.

Med den blå ladebrikken fra Elbilforeningens Ladeklubb, er du automatisk registrert hos de ladeselskapene vi samarbeider med. Den sendes ut til alle nye medlemmer og gjør lading på farten enklere.

Vår svarte ladebrikke må registreres hos alle ladeselskapene du ønsker å bruke.

Offentlige ladestasjoner

Elbilforeningens ladebrikke kan brukes på de fleste ladestasjoner, også de offentlige. Vår ladenøkkel passer på de fleste offentlige ladestasjoner av eldre type. Som medlem kan du bestille ladenøkkelen på Min side.

Prøv en hurtiglader

Prøv hurtiglading en gang eller to før du drar på langtur. Da får du testet ut at det fungerer som forventet og at Elbilforeningens svarte ladebrikke er aktivert og registrert hos de ladeoperatørene du ønsker å bruke.

Få deg en standard ladekabel

Bestill en Type 2 ladekabel om du ikke fikk den levert med elbilen. Den nye ladekabelen blir standard for lading av elbil og blir stadig mer vanlig på offentlige ladestasjoner.

Få unike elbilnyheter og mye mer!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og motta unike e-poster som inneholder en herlig miks av elbiltester, nyheter rundt lading, elbilfordeler, medlemsfordeler og ikke minst elbilpolitikken!