Hopp til innhold

Tibber Pulse

Med Tibber Pulse får du full oversikt over ditt strømforbruk i sanntid. Overvåk strømforbruket fra Tibber-appen og bli mer bevisst på ditt strømforbruk. Pulse kan også fungere som lastbalanserer til Easee ladebokser. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Fast medlemstilbud

Kr 595,- for medlemmer av Elbilforeningen som er strømkunde hos Tibber, eller ønsker å inngå kundeforhold.


Kr 995,- for medlemmer av Elbilforeningen som ikke er strømkunde hos Tibber.


Veiledende priser: kr 695,- for strømkunder hos Tibber. Kr 1.095,- for andre kunder.

Om Tibber Pulse

Tibber Pulse gir deg oversikt over ditt strømforbruk i sanntid. Via Tibber-appen har du alltid tilgang til ditt strømforbruk – enten du er hjemme eller på farten. Med Pulse koblet til strømmåleren får du muligheten til å finne ut hvilke apparater i din husholdning som trekker mye strøm, og overvåke ditt forbruk. Dette gjør at du kan ta informerte og økonomiske valg om når på døgnet det lønner seg å bruke de mest strømkrevende apparatene i ditt hjem.

Tibber Pulse strømmåler

Installasjon av Tibber Pulse

Tibber Pulse kan installeres på egenhånd, uten hjelp fra elektriker. Ta kontakt med ditt strømselskap for å åpne opp HAN-porten. Deretter kan Pulse kobles til HAN-porten på strømmåleren din med den medfølgende kabelen. Overføring av strømforbrukdata skjer via Wifi, og du kan overvåke forbruket i Tibber-appen.

Easee ladeboks for elbil

Lastbalansering med Easee ladeboks

Ved å kombinere Easee ladeboks og Tibber Pulse kan du lastbalansere strømforbruket i hjemmet ditt. Pulse overvåker hovedsikringen og sørger for å senke ladehastigheten på Easee ladeboks dersom hovedsikringen begynner å nærme seg maks kapasitet. Ladehastigheten settes opp igjen når Pulse registrerer at totalforbruket har gått ned. Du kan koble flere Easee ladebokser til en Tibber Pulse.

Klikk her for å se Elbilforeningens medlemstilbud på Easee ladeboks.

Strømavtale fra Tibber

Ved å tegne strømavtale hos Tibber får du som medlem et gavekort på kr 750,- som kan brukes på smarte produkter til hjemmet, som Pulse. Avtalen har en abonnementskostnad på 39 kr måneden, med et påslag på maksimalt 2 øre per kWt. Med strømavtale fra Tibber får du timespris på strømmen. Du kan enkelt se ditt forbruk og dine utgifter i Tibber-appen.

Tibber tilbyr smartlading for utvalgte bilmodeller. Les mer om det på Tibbers nettsider.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!