Hopp til innhold

Ladeboks Easee ladeboks

Easee er en fremtidsrettet og smart ladeboks, designet og produsert i Norge. Ved å tegne et strømabonnement hos Tibber får du ladeboksen, inkludert kabelholder, til svært gunstig pris. I tillegg kan du ta i bruk smartlading, som gir deg muligheten til å styre ladingen etter strømprisene. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Easee Tibber sort

Medlemspris på Easee ladeboks

Medlemspris dersom du tegner eller har strømabonnement hos Tibber:

Pris ladeboks:                    kr     6.395,-
(Inkludert Easee kabelholder)

Pris ladeboks inkludert
standard installasjon***  kr   13.390,-
(Inkludert Easee kabelholder)

Strømabonnment hos Tibber koster kr 39 pr mnd i fast avgift. I tillegg følger strømprisen spotpris fra Nord Pool+ maks 1 øre per kWt

Medlemspris uten strømabonnement hos Tibber:

Pris ladeboks:                    kr     6.695,-

Pris ladeboks inkludert
standard installasjon***   kr   13.690,-

Medlemmer av Norsk elbilforening som tegner eller har strømabonnement hos Tibber får også med Easee kabelholder ved kjøp av Easee ladeboks. 

Kabelholder til elbillader

Praktisk oppheng av kabelen. Monteres på veggen med skjulte skruer.

Kort om Easee ladeboks:

  • Ladeeffekt mellom 1,4 kW og 22 kW*  
  • Type 2-uttak (trenger egen type 2-ladekabel)  
  • Styres fra smarttelefon (krever WiFi)**  
  • Integrert lastbalansering og kWh-måler
  • Velg mellom fem farger: svart, hvit, antrasitt, mørkeblå eller rød  
  • Vekt: 1,5 kg
  • Mål (mm):  lengde 256, bredde 192 og dybde 105
  • Made in Norway
Easee ladeboks hvit
Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Styres automatisk eller manuelt

Ønsker du ikke smartlading, kan du likevel bruke Tibber-appen til å styre ladeboksen manuelt og bestemme når ladingen skal startes og stoppes. I appen får du også analyser over forbruket som går til elbillading. Tegner du et Tibber-abonnement til kr 39,- per måned får du i tillegg digital strømpris (timesspot fra Nord Pool + maks 1 øre per kWt for å dekke lovpålagte elsertifikater og avgifter forbundet med innkjøp av strøm).  

Du kan alternativt starte ladeboksen ved å trykke to ganger på fremsiden av ladeboksen for å umiddelbart starte ladingen. 

Dynamisk styring av ladeboksen

Du vil i tillegg kunne investere i utstyr og programvare som gjør at du kan oppgradere Easee til å få dynamisk styring av ladeboksen. Dette innebærer at du kan utnytte ledig strømkapasitet i huset til å lade bilen raskere. I tillegg kan du ha hele tre ladebokser på en og samme strømkurs/kabel. 

Fremtidsrettet løsning – opptil 22 kW

Easee er designet til å passe for alle strømstyrker og strømnett – i et og samme produkt. Trenger du å oppgradere fra 3,6 kW til 7,4 kW lading, er det kun et tastetrykk som skal til og du behøver ikke å bytte ladeboks. Ladeboksen kan levere ladeeffekt mellom 1,4 kW og opptil 22 kW. Den har Type 2-kontakt som du kobler løs ladekabel til. Ladeeffekt avhenger av strømnett (230V/400V), kapasitet på sikringer og tilførsel i din husstand (16A/32A), samt bilens ombordlader. Ved kapasitetsbegrensninger i sikringsskapet vil ikke full ladeeffekt kunne oppnås. 

Kombiner Easee ladeboks med Tibber Pulse

Tibber Pulse og Easee ladeboks kan kombineres for å lastbalansere hjemmet ditt. Pulse overvåker hovedsikringen din og sørger for å senke ladehastigheten på ladeboksen når hovedsikringen nærmer seg maks kapasitet. Ladehastigheten settes automatisk opp igjen når forbruket har gått ned. En Tibber Pulse kan kobles til flere Easee ladebokser. Klikk her for å se vårt faste medlemstilbud på Tibber Pulse.

Easee ladeboks finnes i fem ulike farger

Tibber ladeboks i mange farger

Spørsmål og svar om Tibber og Easee ladeboks