Hopp til innhold

Strømavtale fra Tibber

Ved å tegne strømavtale hos Tibber får du som medlem et gavekort på kr 750,- som kan brukes på smarte produkter til hjemmet. Du får også full oversikt over strømforbruket ditt og analyser som kan hjelpe deg med å redusere strømforbruket. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Medlemstilbud

Når du tegner strømavtale, får du som medlem et gavekort som du kan bruke på smarte produkter i Tibber Store, til en verdi av

kr 750,-

Du må benytte knappen under for å få medlemsfordelen, og gavekortet blir tilgjengelig umiddelbart når du logger inn hos Tibber etter du har tegnet avtalen. Tilbudet gjelder kun for nye Tibber-kunder.
Les fullstendige vilkår for strømavtalen her:

Om strømavtalen

Med strømavtale hos Tibber får du timespris på strømmen, noe som vil si at strømprisen endrer seg hver time. I tillegg til strømkostnaden får du et påslag på maks 2 øre per kWt for å dekke lovpålagte elsertifikater og avgifter forbundet med strømkjøp – Tibber tar ingen fortjeneste på strømmen. Du kan se hva du betaler for strømmen, samt påslaget direkte i Tibber-appen. Avtalen har en månedsavgift på 39 kr.

Tibber-appen kan hjelpe deg med å redusere strømforbruket

I Tibber-appen får du full oversikt over nøyaktig pris per kWh, hvor strømmen din kommer fra og smarte analyser som kan hjelpe deg med å redusere strømforbruket ditt.

Lad elbilen når strømmen er billigst

Med strømavtale hos Tibber får du muligheten til å smartlade. Det vil si at bilen lades automatisk når strømprisene er lave og når det er et lavt forbruk av strøm ellers i huset. Les mer om smartlading og hva du må gjøre for å ta det i bruk på Tibber sine sider.

Om Tibber

Tibber er et digitalt strømselskap som leverer produkter og teknologi som gjør at hjemmet bruker mindre strøm. Tibbers filosofi er at når teknologi blir enkel nok, vil det ikke lenger være et valg mellom hva som er best for planeten eller lommeboken. Det blir ett og samme valg.

Har du spørsmål til Tibber?

Ta kontakt på e-post: hello@tibber.com eller chat på tibber.no

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Ofte stilte spørsmål