Hopp til innhold

Nå blir det enklere å lade i Danmark og Sverige

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå kan du bruke Elbilforeningens ladebrikke hos E.ON i Sverige og Danmark, når landegrensene åpner igjen etter COVID-19.

Registrer din ladebrikke hos ladeoperatørene du ønskerE.ON Drive har lenge bygget ladeinfrastruktur i Sverige og Danmark og har nå også nylig etablert seg i Norge. I Danmark har E.ON per dags dato over 70 hurtigladere og lynladere, over 60 i Sverige og foreløpig tre i Norge. I tillegg har de rundt 3000 normalladere i Sverige og Danmark, som er supert å bruke dersom man har litt ekstra tid.

– E.ON har tilbudt tjenester for elbil i Norge siden 2018. Vi er nå veldig glade for samarbeidet med Norsk elbilforening og ønsker alle medlemmer velkommen til å bruke vårt ladenettverk, sier Mattias Vendel, ansvarlig for E.ONs norske emobility-virksomhet.

– Vi er svært glade for å kunne innlede samarbeid med E.ON Drive slik at våre 75.000 medlemmer nå får enklere tilgang til E.ON sitt ladenettverk i hele Skandinavia, sier Christina Bu, generalsekretær i Norsk elbilforening.

Best dekning

Fra før har Norsk elbilforening samarbeid utenfor Norge med Bee i Sverige og Fortum i Sverige og Finland. Dermed er Elbilforeningens ladebrikke den som kan brukes hos flest ladeoperatører i hele Norden, uten påslag i prisen.

Priser

Fra 1. juli 2020 vil E.ON gå over til ren kWh-prising i hele Skandinavia og ha følgende priser i sitt ladenettverk for registrerte kunder med ladebrikke eller app:

Norge:

Sverige:

Danmark:

Vær oppmerksom på at lading hos E.ON og andre ladeselskaper via roamingaktører kan gi store prispåslag. Med Elbilforeningens ladebrikke er du sikret lavest mulig pris. Som medlem registrerer du ladebrikken din hos de operatørene du ønsker å bruke.  Du får samme pris som om du bruker ladeselskapets egen ladebrikke eller app.