Hopp til innhold

Ladebokser til elbil

Medlemstilbud på ladeboks, også kalt hjemmelader til elbil, har vært etterspurt blant medlemmene. Med ladeboks vil du kunne lade elbilen sikrere og raskere enn ved bruk av vanlig stikkontakt. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Elbilforeningen har derfor inngått samarbeid med utvalgte leverandører. Som medlem tilbys du ladebokser (hjemmelader) til gunstige priser.

Kun for medlemmer

Du må ha gyldig medlemskap i Elbilforeningen for å kunne bestille ladeboks til medlemspriser. Alle medlemspriser er inkludert mva. Tilbudet gjelder kun for private boliger (enebolig, tomannsbolig, rekkehus og hytter)

Er du ikke medlem i Norsk elbilforening? Det er enkelt å bli medlem! For kun kr. 510,– får du 12 måneder medlemskap. Medlemmer får gode tilbud på ladebokser, Elbilforeningens ladebrikke, råd og tips om lading, samt en rekke andre gode medlemsfordeler.

Elbilforeningen tilbyr laderådgivning til borettslag og sameier

Trenger ditt borettslag eller sameie hjelp med å tilrettelegge for elbillading? Som Norges fremste fagmiljø på elbil og lading bistår vi styret og boligselskapet, med å tilrettelegge for en god prosess for etablering av lading av elbiler

Med eller uten installasjon

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg som medlem, tilbyr vi flere av ladeboksene ferdig installert. Har du en lokal elektriker du vil bruke, kan du også bestille ladeboks uten montering (gjelder Tibber). Du må da finne en autorisert elektriker som kan installere ladeboksen. Husk å få samsvarserklæring fra elektriker på installasjonen.

Planlegg for framtiden

Det kan lønne seg å velge en boks som kan gi mer effekt enn det du har behov for i dag, i tilfelle du bytter bil eller bolig i fremtiden. Ønsker du en ladeboks som i fremtiden kan utnytte ledig strømkapasitet i din husstand for å lade bilen raskere, anbefaler Elbilforeningen å kjøpe en smart ladeboks med ladeeffekt opptil 7,4kW (med 230V-anlegg) eller opptil 22kW (med 400V-anlegg). Ladeboksen kan stilles ned fra 7,4kW til 3,7kW ved behov eller når netteier krever det.

Sjekk med din nettverksleverandør

I enkelte områder krever nettleverandøren at man søker om å få sette opp kurser over 16A (tilsvarer over 3,7 kW) for lading av elbil ved 230 V 1-fase strømnett.

Ladebokser til elbil

Zaptec Go – smart ladeboks fra Tibber

Ladeeffekt opptil 22 kW  

Veiledende priser:
Pris uten installasjon fra  kr. 6.195,- inkludert kabelholder
Pris inkludert standard installasjon fra kr. 13.190,- inkludert kabelholder

Prisene forutsetter at du har eller tegner strømabonnement fra Tibber. Zaptec Go støtter smartstyring via Tibber (forutsetter strømabonnement).

Ladeboks fra Easee

Easee – smart ladeboks fra Tibber

Ladeeffekt opptil 22 kW  

Pris uten installasjon fra  kr. 6.395,- inkludert kabelholder
Pris inkludert standard installasjon fra kr. 13.390,- inkludert kabelholder

Prisene forutsetter at du har eller tegner strømabonnement fra Tibber. Krever abonnement (månedspris) for å ta i bruk smartlading.

Ladeboks fra Ensto

Ensto One Home ladeboks fra Ensto
Med fast ladekabel

OBS! På grunn av store forsinkelser på levering av deler, er det for tiden ikke mulig å bestille Ensto One Home. 

Ladeeffekt opptil 7,4 kW 

    
Pris inkludert forenklet installasjon fra kr 11.200,-
Pris inkludert installasjon fra kr 12.450,-

Wallbox ladeboks fra Ensto

Wallbox smart ladeboks fra Ensto
Med enkelt eller dobbelt uttak

Ladeeffekt opptil 22 kW 

    
Pris inkludert forenklet installasjon fra kr 15.825,-
Pris inkludert installasjon fra kr 17.075,-

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Spørsmål og svar om lading hjemme