Hopp til innhold

Ladebokser til elbil

Medlemstilbud på ladeboks, også kalt hjemmelader til elbil, har vært etterspurt blant medlemmene. Med ladeboks vil du kunne lade elbilen sikrere og raskere enn ved bruk av vanlig stikkontakt. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Elbilforeningen har derfor inngått samarbeid med utvalgte leverandører. Som medlem tilbys du ladebokser til gunstige priser.

Kun for medlemmer

Du må ha gyldig medlemskap i Elbilforeningen for å kunne bestille ladeboks til medlemspriser. Alle medlemspriser er inkludert mva. Tilbudet gjelder kun for private boliger (enebolig, tomannsbolig, rekkehus og hytter)

Er du ikke medlem i Norsk elbilforening? Det er enkelt å bli medlem! For kun kr 535,– får du 12 måneder medlemskap. Medlemmer får gode tilbud på ladebokser, Elbilforeningens ladebrikke, råd og tips om lading, samt en rekke andre gode medlemsfordeler.

Ladebokser til elbil

Zaptec Go – smart ladeboks fra Tibber

Ladeeffekt opptil 22 kW  

Medlemspris
Pris ladeboks kr 5 995,-
Pris standard installasjon *** kr 6 995,-

Medlemmer av Norsk elbilforening som tegner eller har strømabonnement hos Tibber får også med kabelholderen Zaptec Chill (verdi kr. 495), ved kjøp av Zaptec Go ladeboks.

Strømabonnment hos Tibber koster kr 39 pr mnd i fast avgift. I tillegg følger strømprisen spotpris fra Nord Pool+ maks 2 øre per kWt.

DEFA Power ladeboks

Ladeeffekt opptil 22 kW  

Veiledende priser:
Pris uten installasjon kr. 7.735,-
Pris med standard installasjon kr. 13.900,-
Pris med standard installasjon og lastbalansering kr. 15.966

Frakt på kr 129 kommer i tillegg.

DEFA Solid ladeboks

Ladeeffekt opptil 4,6 kW  

Veiledende priser:
Pris uten installasjon kr. 3.591,- (inkludert docking)
Pris med standard installasjon kr. 9.495,- (inkludert docking)

Frakt på kr 129 kommer i tillegg.

Medlemmer av Norsk elbilforening får også med en eConnect docking (verdi 499 kr)

Elbilforeningen tilbyr laderådgivning til borettslag og sameier

Trenger ditt borettslag eller sameie hjelp med å tilrettelegge for elbillading? Som Norges fremste fagmiljø på elbil og lading bistår vi styret og boligselskapet, med å tilrettelegge for en god prosess for etablering av lading av elbiler

Med eller uten installasjon

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg som medlem, tilbyr vi flere av ladeboksene ferdig installert. Har du en lokal elektriker du vil bruke, kan du også bestille ladeboks uten montering (gjelder Tibber). Du må da finne en autorisert elektriker som kan installere ladeboksen. Husk å få samsvarserklæring fra elektriker på installasjonen.

Planlegg for framtiden

Det kan lønne seg å velge en ladeboks som kan gi mer effekt enn det du har behov for i dag, i tilfelle du bytter bil eller bolig i fremtiden. Ønsker du en ladeboks som i fremtiden kan utnytte ledig strømkapasitet i din husstand for å lade bilen raskere, anbefaler Elbilforeningen å kjøpe en smart ladeboks med ladeeffekt opptil 7,4kW (med 230V-anlegg) eller opptil 22kW (med 400V-anlegg). Ladeboksen kan stilles ned fra 7,4kW til 3,7kW ved behov eller når netteier krever det.

Sjekk med din nettverksleverandør

I enkelte områder krever nettleverandøren at man søker om å få sette opp kurser over 16A (tilsvarer over 3,7 kW) for lading av elbil ved 230 V 1-fase strømnett.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Spørsmål og svar om lading hjemme