Hopp til innhold

Elbilvelgeren fra Norsk elbilforening

Planlegger du å kjøpe ny eller brukt elbil? Kanskje er du ute etter billigste elbil, elbiler med firehjulstrekk, elbiler for barnefamilier, elbiler med tilhengerfeste eller andre egenskaper? Elbilvelgeren hjelper deg!

elbilvelgeren gif

Med elbilvelgeren kan du:

  • Finne elbiler som dekker nettopp dine behov
  • Du kan velge mellom 39 egenskaper 
  • Få raskt overblikk over nye og eldre elbiler
  • Enkelt se tester og eiertilfredshet

Elbilvelgeren

Vi i Norsk elbilforening ønsker å gjøre det enklere for alle å kjøpe elbil. Med Elbilvelgeren har vi laget et verktøy som skal gjøre det enkelt for deg å få en oversikt over elbiler som passer ditt behov. Vi har en rekke forespørsler til medlemsservice fra medlemmer som ønsker å vite hvilken elbil som passer deres behov. Dette er en av grunnene til at vi har valgt å utvikle en upartisk løsning hvor du selv legger inn de egenskapene som er viktig for deg og din familie når du skal kjøpe elbil. Hvis du har en liten garasje, trenger en spesifikk tilhengervekt eller har særskilt interesse for batteriene på bilene – du kan velge mellom hele 39 egenskaper i filtrene våre, som dekker dine behov

Som medlem av Norsk elbilforening får du en rekke fordeler som gjør det enklere, tryggere og mer økonomisk å bruke elbil.

Elbilvelgeren inneholder:

Elbilvelgeren gir deg elbilene som passer dine behov på tre raske steg.
På forsiden velger og kombinerer du enkelt ønskede egenskaper via filtrene. For eksempel er det en smal sak å finne fram til alle elbiler med firhjulstrekk, bagasjerom over 350 liter og forvarming av elbil med app.

Side to lar deg se alle elbiler som oppfyller dine kriterier. Hvis du ønsker å snevre inne eller få flere forslag kan du enkelt legge til, fjerne eller justere filtre.

Side tre lar deg dykke ned i detaljene om drømmebilen. Her får du raskt oversikt over hvilke finesser elbilen byr på, og kan danne deg et godt mentalt bilde på hvordan elbilen passer dine behov. Hvis vi har testet bilen viser vi også de viktigste pluss- og minussidene ved ebilen. I tillegg finner du lenken til hele testen. På mange av elbilene i Elbilvelgeren finner du også ut hvor fornøyd elbileierene er med den aktuelle bilen.

Tilbakemeldinger:

Vi har nettopp lansert Elbilvelgeren og setter pris på tilbakemeldinger. Dersom du har idèer eller forslag til forbedringer, kan du sende din tilbakemelding på elbilvelgeren-kontakt@elbil.dev05.dekodes.no, eller via kontaktskjema.

Oppdateringer:

Elbilvelgeren er i kontinuerlig utvikling, og vi lanserer stadig nye funksjoner og forbedringer. Følg med i tiden som kommer for spennende oppdateringer

Prøv også disse tjenestene!