Hopp til innhold

Vi søker en fremoverlent og nysgjerrig controller

Bli kjent med Norsk elbilforening

Her er en unik mulighet for rett person.

Vil du være med å jobbe for en grønnere fremtid?
Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til det beste for klima og miljø. Vi vokser raskt, og har nå over 120.000 medlemmer

Elbilforeningen er en sentral bidragsyter til løsningene som har gjort Norge til verdensledende på elbilfronten, og elbilsatsingen til et av Norges mest vellykkede tiltak for å kutte klimagassutslipp. Vi representerer Norges stadig flere elbilister, og vårt mål er å elektrifisere veitrafikken så fort som mulig ved hjelp av kunnskap og entusiasme. Vi representerer fremtiden!

Vår organisasjon vokser kraftig. Vi er over 50 ansatte på vårt kontor i Oslo sentrum, og nå trenger vi deg som skal ha kontroll og orden på de viktige tallene og støtte ledelsen med relevante analyser. Derfor søker vi en controller til å komplettere vårt team. Du vil få jobbe med en gjeng svært engasjerte og dyktige medarbeidere på ferden mot en grønnere fremtid. Hos oss jobber vi mye på tvers av avdelinger, og du vil få bidra med din kompetanse i ulike prosjekter.

Sentrale oppgaver:

Som controller i Norsk elbilforening vil du jobbe tett med, og rapportere til, leder for økonomi og administrasjon. Vi tror du liker å analysere tall og finne sammenhenger, og du vil være en viktig bidragsyter og pådriver i våre økonomiske beslutninger knyttet til den totale økonomistyringen.

Hva ønsker vi at du har av kompetanse?:

Personlige egenskaper:

For å lykkes i rollen er det viktig at du kan jobbe selvstendig, ta initiativ der du ser et behov og fullføre oppgaver til oppsatte frister. Du må evne å jobbe med flere ting samtidig, og egenskaper som analytisk, strukturert og ryddig vil være beskrivende for deg. Den rette kandidaten kommuniserer godt, er rask til å ta i bruk nye verktøy og ser løsninger fremfor problemer.

Hos oss får du:

Om arbeidsgiveren

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til det beste for klima og miljø. Organisasjonen ble opprettet i 1995 og er i dag representert over hele landet med hele 14 lokalforeninger. Vi har jobbet aktivt for elektrifisering av transportsektoren i over 25 år, og er en sentral bidragsyter til løsningene som har gjort Norge verdensledende på elbil.