Hopp til innhold

Unik mulighet: Norsk elbilforening søker rådgiver lokalt arbeid

Norsk elbilforening vokser. Vi representerer stadig flere elbilister – over 120 000 medlemmer! Vårt mål er å elektrifisere veitrafikken så fort som mulig. Det gjør vi med hjelp av kunnskap, entusiasme, politisk påvirkning og tilstedeværelse i hele landet – og det er akkurat her DU kommer inn!

Har du erfaring fra organisasjonslivet? Vil du være med Finnmark elbilforening på kolonnekjøring med elbil eller hjelpe tillitsvalgte på Sørlandet å arrangere et medlemsmøte om destinasjonslading? Og mener du at elbil og klimapolitikk er to ord som passer godt sammen? Da kan dette være jobben for deg.

Nesten åtte av ti nybilkjøpere velger nå elbil. Det dukker opp nye elbilister overalt og flere skal det bli. Norge er nemlig i førersetet for intet mindre enn en global elektrisk revolusjon. Nå ønsker vi å ha deg med på laget for å nå målet om at alle som kjøper ny bil i 2025, velger elbil.

Vi har 14 lokalforeninger med mange engasjerte tillitsvalgte – deres innsats er avgjørende i Elbilforeningen. De representerer medlemmene og elbilistene i sitt område. De arrangerer interessante medlemsmøter og gjør alt som kan gjøres for å sette elbilsatsingen på kartet. Deler av Elbilforeningens politiske arbeid gjøres opp mot kommuner og fylker – lokalforeningene driver derfor mye med lokalt påvirkningsarbeid og pressearbeid.

Om stillingen

Som rådgiver i Elbilforeningen vil du jobbe tett sammen med de tillitsvalgte i lokalforeningene. Du vil få hovedansvar for å drive organisasjonsbygging hvor oppgavene innebærer alt fra å holde kurs om viktig valgkomitearbeid til å planlegge fine familiearrangementer. Det er heller ikke usannsynlig at du ender opp på en el-evill elbilturne en gang i blant.

I jobben vil du også bidra i arbeidet med å få fram Elbilforeningens synspunkter og jobbe for gjennomslag i lokalpolitiske prosesser. Dermed blir du sentral i arbeidet med å fornye og videreutvikle vårt lokale arbeid.

Du blir ikke alene om jobben! Det vil bli tett samarbeid med vår kommunikasjonsrådgiver som har ansvar for lokalt pressearbeid, samt resten av kollegaene i administrasjonen.

Vi søker deg som kan bidra til å bygge den landsdekkende organisasjonen vår videre, og som sammen med lokalforeningene kan jobbe for at kommuner og fylker fører en god lokal elbilpolitikk. 

Arbeidsoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

Vi kan tilby

Arbeidssted er Oslo, men du må regne med en del reisevirksomhet i forbindelse med for eksempel årsmøter og viktige politiske arrangementer lokalt.

Om arbeidsgiveren

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til beste for klima og miljø. Vi har over 120.000 medlemmer, og tillitsvalgte over hele landet. Foreningen har jobbet for elektrifisering av transportsektoren i over 25 år, og er en sentral bidragsyter til løsninger som gjør Norge verdensledende på elbil. Norsk elbilforening er en viktig nasjonal premissleverandør, som også opplever stor pågang fra internasjonalt hold. Vi er over 50 motiverte ansatte i et travelt og spennende arbeidsmiljø. Vi har litt hjemmekontor, men jobber ofte best fra vårt kule kontor ved Youngstorget, der det rett som det er diskuteres andre ting enn elbil i lunsjen.