Hopp til innhold

Elbil.no søker: Journalist/­skribent/­innholds­leverandør

Arbeidsgiver: Norsk elbilforening

Stillingstittel: Skrivende innholdsprodusent

Frist: 25.09.2022

Ansettelsesform: Fast

Hei, du!  

Er du journalist, tekstforfatter eller har bakgrunn som innholdsleverandør? Liker du å lage alt fra kjappe nyhetssaker og grundig forbrukerstoff til levende reportasjer? Og synes du det er ekstra meningsfullt å skrive om løsninger som bidrar positivt til klima og miljø? 

Da kan du være den vi leter etter. 

Hos oss er alt stoff som kan bidra til å fremskynde el-revolusjonen relevant. På elbil.dev05.dekodes.no publiserer vi daglig artikler vi håper og tror er nyttige for Elbilforeningens medlemmer – og for alle som interesserer seg for elektrifiseringen av fremkomstmidlene våre på to, fire og enda flere hjul. Elbilforeningen deltar også aktivt i samfunnsdebatten, så å skrive politisk stoff vil nok dukke opp på menyen din rett som det er.  

Du trenger derimot ikke kunne så mye om bil eller elbil for å søke, der er vi allerede godt dekket – og vi skal nok uansett lære deg det du trenger underveis. 

For oss er det viktigere at du har en allround-tilnærming til feltet og en åpen og nysgjerrig innstilling. Det er stadig flere der ute som debuterer som elbilist, og flere vil det bli. Dessuten skriver vi også om elsykler, elbusser og alt mulig rart som begynner på El. Derfor er det ikke nødvendigvis noen ulempe om du er elbilfersking. Her legger vi vekt på å skrive begripelig og for alle, fordi vi mener at elbil skal være for alle. 

Vi oppfordrer sterkt kvinner til å søke. Og ja: Vi understreker dette, siden vi har erfart at menn ofte dominerer søknadsbunken så fort ordet «bil» dukker opp.   

Hvem er vi?  

Elbil.no er nettsiden til Norsk elbilforening, og for et par år siden rustet vi opp den redaksjonelle satsingen. Selve redaksjonen har siden bestått av fire personer, men mange på huset bidrar jevnlig med stoff og stillingen innebærer derfor tidvis tett samarbeid med kolleger i de ulike avdelingene i organisasjonen. 

Elbilforeningen er en sentral bidragsyter til løsningene som har gjort at Norge er verdensledende på elbilfronten og elbilsatsingen er et av Norges mest vellykkede tiltak for å kutte klimagassutslipp. Elbil.no er foreningens viktigste kommunikasjonsplattform.  

Kjenner du deg igjen i følgende beskrivelse? 

Norsk elbilforenings løfte til deg: 

Vi er en organisasjon i sterk vekst, og det krever at vi til enhver tid er tilpasningsdyktige. Vi ønsker variasjon og mangfold, hos oss er ingenting hugget i stein og vi har tro på at dette gir hver ansatt muligheter og større grad av trivsel. Vi kan tilby spennende oppgaver i et fagmiljø med en sterk posisjon både nasjonalt og internasjonalt. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, og en glimrende lunsjordning. Og på kontoret ved Youngstorget sentralt i Oslo sentrum får du jobbe sammen med dedikerte og dyktige kolleger som per i dag utgjør en gjeng på om lag 50 ansatte. 

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Martin Thronsen, leder, elbil.dev05.dekodes.no:

Tlf: 4817 4834

Søknad sendes inn via Finn.no, med frist 25. september.

Om Elbilforeningen

Norsk elbilforening er en medlemsorganisasjon som fremmer elektrisk mobilitet til beste for klima og miljø. Vi har over 120.000 medlemmer, og tillitsvalgte over hele landet. Foreningen har jobbet for elektrifisering av transportsektoren i over 25 år, og er en sentral bidragsyter til løsninger som gjør Norge verdensledende på elbil. Norsk elbilforening er en viktig nasjonal premissleverandør, som også opplever stor pågang fra internasjonalt hold. Vi er over 50 motiverte ansatte i et travelt og spennende arbeidsmiljø. Vi har litt hjemmekontor, men jobber ofte best fra vårt kule kontor ved Youngstorget, der det rett som det er diskuteres andre ting enn elbil i lunsjen.