Hopp til innhold

Nyhet: Alle hurtigladere langs din reiserute

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

LADEKART: Elbilforeningens ladekart er oppgradert og viser nå også alternative hurtigladere langs ruta.

Nå viser vår nye ruteplanlegger alle alternative hurtigladere langs din reiserute, i tilfelle du ønsker andre ladestopp enn de som blir foreslått.

Med de alternative ladestoppene får du også ekstra trygghet for at du kommer fram dit du skal. Eller at det finnes alternativer i nærheten hvis hurtigladeren er i ustand eller det er ladekø.

Skal du på ferie med elbilen din i sommer? Da kan du planlegge reisen med vårt nye ladekart og ruteplanlegger her på elbil.dev05.dekodes.no.

Du kan åpne reiseruten i Google eller Apple Maps og få den opp på skjermen i elbilen din med Android Auto eller Apple CarPlay.

LES OGSÅ: Slik går elbilferien som en drøm

Flere filtre

For overnattingsturer og turistdestinasjoner for de lengre ladestoppene kan du skru på filter for normallading øverst i høyre hjørne i ladekartet.

Du kan også filtrere på ladestasjoner i nærheten av ulike servicetilbud som for eksempel hotell, museum, lekeplass eller restaurant.

Du kan laste ned ElbilAppen for enklere tilgang på din mobil. Er du medlem, får du digitalt medlemskort og andre medlemsfunksjoner.

Trykk her for å få kartet i fullskjerm

Vis Elbilforeningens ladekart og ruteplanlegger i fullskjerm