Hopp til innhold

Eierskiftekontroll fra Viking

Ta en fullstendig sjekk av bilen ved eierskifte. Medlemmer får rabattert pris på eierskiftekontroll hos Viking Kontroll. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Medlemspris eierskiftekontroll

Medlemmer av Elbilforeningen får en gunstig pris på eierskiftekontroll hos Viking Kontroll.

Eierskiftekontroll total
Pris for medlemmer: kr 2 550,-
Ordinær pris: kr 3 190,-


Eierskiftekontroll basis (enklere sjekk med fokus på teknisk tilstand)
Pris for medlemmer: kr 1 610,-
Ordinær pris: kr 2 100,-

Slik får du medlemsprisene

Forutsetter gyldig medlemskap i Norsk elbilforening

Bestill ønsket eierskiftekontroll på hjemmesidene til Viking Kontroll:
Eierskiftekontroll total
Eierskiftekontroll basis

Kontrollen betales ved oppmøte på Viking kontrollstasjon, og rabatten trekkes fra i kassen. Medlemmer får kr. 640,- i rabatt på Eierskiftekontroll total og kr. 490,- i rabatt på basis.

Få en komplett sjekk av bilen ved eierskifte

Med eierskiftekontroll fra Viking får du en fullstendig sjekk – enten du skal selge eller kjøpe brukt elbil.

Når du selger eller kjøper elbil kan det være lurt å få en nøytral vurdering av bilen. Ved å la en tredjepart sjekke elbilen kan du unngå potensielle konflikter i etterkant av et kjøp eller salg. Med Viking Eierskiftekontroll får du en komplett sjekk av elbilen din – fra bremser og lys, til rust og hjuloppheng.

Eierskiftekontroll fra Viking

En Eierskiftekontroll basis fra Viking går gjennom elbilens tekniske tilstand, og sørger for at hverken selger eller kjøper får seg en uhyggelig overraskelse etter eierskifte. Kontrollen utføres på en Viking kontrollstasjon og er en uavhengig sjekk som nøytralt dokumenterer bilens tekniske tilstand.

Ønsker du en mer omfattende sjekk av din elbil velger du Eierskiftekontroll total. Kort fortalt gir denne sjekken deg en vurdering av både det tekniske og kosmetiske på bilen.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Ofte stilte spørsmål