Hopp til innhold

Advokathjelp

Det skjer uforutsette ting for alle en gang iblant og da kan det være greit å rådføre seg med advokat. Som medlem i Elbilforeningen har du støtten du trenger dersom du skulle ha behov for juridisk bistand. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Hos advokat Austin Lyngmyr & Co sitter et advokatteam med ulik kompetanse og spesialområder, klare til å hjelpe deg. De vil kunne bistå deg med å få oversikt, skaffe den informasjonen du trenger, hvordan lovverket fungerer og hjelp til videre prosess i din sak.

Eksempler på saker de hjelper deg med:

De kan også hjelpe deg med familierett, arbeidsrett og boligrett dersom du skulle ha behov for det.

Husk at Elbilforeningen også har en egen fagavdeling som kan hjelpe deg med det fagtekniske rundt din elbil. Har du spørsmål og utfordringer med ladekabel, lading i sameiet / borettslaget ditt eller rekkevidde, så kan vår medlemsservice hjelpe deg.

Hos Austin Lyngmyr & Co får alle:

Som medlem får du:

  • Gode rabatter på timepris

Dine rabatter på advokathjelp:

10% rabatt av veiledende timepris ved innvilget rettshjelpsdekning fra forsikringsordning (typisk tvistesaker om bil, bolig, håndtverkertjenester og andre saker hvor forsikringen kommer til anvendelse)

15% rabatt av veiledende timepris i saker hvor det ikke er mulig å få rettshjelpsdekning dekket (typisk saker innenfor arbeids- og familierett i de tilfeller som faller utenfor fri rettshjelp- ordningen).

25% rabatt av veiledende timepris i saker der medlemmet ikke har forsikringsdekning, fordi tvist ikke er etablert (typisk reklamasjonsbrev og korrespondanse for å løse sak før tvist foreligger).

Hva skjer når du tar kontakt?

Når du sender en henvendelse til Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma vil du få en tilbakemelding innen 24 timer. Henvendelser vil bli fordelt til den advokaten som har spisskompetanse på det området saken gjelder. Som regel tilbys en gratis og uforpliktende førstegangsvurdering. Ofte vil det være fordelaktig å foreta en samtale med advokaten for å undersøke om du har en sak å gå videre med. Det påløper ingen kostnader før det er avtalt et oppdrag og oppdragsbekreftelse er sendt ut.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Kontakte advokat?

Ønsker du å benytte deg av juridisk bistand sender du en epost (hvor du kort beskriver saken din) til elbil@aladvokat.no eller ringer sentralbordet på 24 02 20 20.  NB! Husk å oppgi medlemsnummeret ditt. 

Relevante artikler for din sak?

Advokatfirmaet har flere nettsider hvor du kan lese relevante artikler, både innenfor kjøpsrett og andre fagområder firmaet jobber med, klikk deg inn på www.advokatveiledning.no for å lese mer om hva de kan hjelpe til med. Hjemmesiden finner du på www.austinlyngmyr.no 

Fornøyde medlemmer!

– Etter flere forsøk på å få rettet feil på bil og til slutt heving av kjøp på egenhånd, tok jeg kontakt med Austin Lyngmyr & Co Advokatfirma AS. Advokatene satte seg raskt inn i saken og tok det videre med selger med påfølgende tilbakekjøp av bil uten flere diskusjoner. Vel løst, raskt og effektivt.

Tor Harald (Medlem)