Hopp til innhold

ElbilAppen – Vilkår og personvern

Innholdsfortegnelse

Vilkår for bruk:

Bruk av Elbilappen forutsetter ikke lengre gyldig medlemskap hos Norsk elbilforening. Men noen av funksjonene er forbeholdt betalende medlemmer. Medlemskapet ditt er personlig, og brukernavn / passord kan ikke deles eller overdras til andre enn det registrerte medlemmet.
Medlemmer kan registrere hustandsmedlemmer til redusert pris, for å ha flere kontoer til familie i samme hus.

Tjenesten ladekart.elbil.dev05.dekodes.no er bygget på samme system som ElbilAppen, og faller under samme vilkår.

Vi foreslår ladestasjoner og reiseruter etter den informasjonen vi har om bil, veiforhold, temperatur og flere andre variabler. Disse forslagene er veiledende og må brukes på eget ansvar.

Personvern:

Databehandleravtale

Alle data som kan bli delt er sikret av vår databehandleravtale med Chargetrip og deres underleverandører.

Hva blir delt?

Når du bruker ElbilAppen som medlem, vil noe informasjon deles. Chargetrip, som er vårt utviklingsselskap for ElbilAppen lagrer denne informasjonen midlertidig i et program for feilmeldinger og driftsovervåkning (Sentry). Dette programmet brukes til å feilsøker problemer, så kan vi gå inn og lese informasjonen i disse tokenene for å forstå hvorfor noe funker / ikke funker.

Når du bruker appen vår, så henter vi også inn noe informasjon fra enheten din, som modellversjon og operativsystem. Denne informasjonen brukes også bare til feilsøking via Sentry.

Omtaler:

Hvis du skriver en omtale for en ladestasjon, så kan du velge å legge inn navnet ditt sammen med denne omtalen. Dette navnet og omtalen blir lagret hos Chargetrip, og koblet sammen med

Enode:

Når du kobler til bilen din med Enode, så har den tjenesten sine egne strenge krav om hva som innhentes og deles. Enode vil sitte på denne dataen, og Chargetrip (vi) vil kunne hente ut

Google analytics:

Vi bruker google analytics for å spore hvilke funksjoner som brukes i appen vår, all data er anonymisert. Det vil si, at vi ser på hvor mange som bruker spesifike biler, hvor mange som bruker viapunkter i appen osv, slik at vi kan fokusere på de funksjonene som er mest brukt (og eventuelt fjerne funksjoner som ikke brukes). Denne informasjonen kobles ikke til noen.

Oversikt over systemer og persondata:

Persondata som blir prosessert

A – ID

B – Epost

CNavn

DOmtaler i ElbilAppen

E – Innloggingsdetaljer (Blir ikke lagret, men må fylles inn for å kunne bruke tjenesten, dermed prosesseres det av oss)

FLokasjonsdata fra elbilen (Lagres i forbindelse med ruteplanlegging)

GLadestatistikk

H – Informasjon om bil (VIN, biltype, batteristørrelse, etc.)

Navn på tjenesteKategori på data (over)Formål for prosessering
Amazon Web Services A-HCloud service provider
Datastax A, F, G, HDatabase as a service
Mongo Atlas A, C, DDatabase as a service
Enode E, F, G, HConnected car platform