Hopp til innhold

Presenterer "Elsyklisten 2021": Klart for vårens store elsykkel-begivenhet

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

POPULÆRT: Stadig flere for opp øynene for elsykkel, både som transportmiddel og fritidssyssel. I morgen samles bransjen rundt Elbilforeningens rykende ferske rapport Elsyklisten i Oslo sentrum.

Bli med på en sosial happening med elsykkel i sentrum, og bli presentert for funnene i vår rykende ferske rapport.

Elsyklisten er en årlig undersøkelse fra Elbiforeningen. Her kartlegges norske elsyklisters vaner og utfordringer knyttet til bruken av elsykkel som transportmiddel, treningsverktøy og rekreasjonsmiddel – for å nevne noe.

I morgen, onsdag 23. mars, lanseres rapporten for bransjen og andre interesserte på Mesh i Oslo sentrum. Ved siden av å blir presentert for hovedfunnene, blir det debatt der de beste bransjefolkene deler sin kunnskap.

Det er med andre ord ingen grunn til å bli sittende hjemme. Dette er noe av det du kan få med deg mellom klokken 14 og 16:

PÅ TO HJUL: – Vi ønsker å finne ut hva som kan bedre forholdene og få enda flere til å velge elsykkel, sier generalsekretær Christina Bu i Elbilforeningen.

Norsk elbilforening har jobbet med elsykler i ti år og har store ambisjoner for elsykkelen som transportmiddel.

– Vi ønsker å jobbe med miljøvennlig og utslippsfri transport enten det er elsykkel, elbil eller andre elektriske transportløsninger. Da er det viktig å sette søkelyset på hva som kan bli bedre, sier generalsekretær Christina Bu i Norsk elbilforening.

– Vi ønsker å finne ut hva som kan bedre forholdene og få enda flere til å velge elsykkel. Da er det viktig å spørre dem som faktisk bruker elsykkel og hva som skal til for at forholdene skal bli bedre. Dette vil vi fortsette med, sier Bu.

Les også

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!