Hopp til innhold

Brenner du for CRM og relevant medlemskommunikasjon?

Bli kjent med Norsk elbilforening

Norsk elbilforening er, og skal fortsette å være den ledende organisasjonen for norske elbilister.

Vi jobber politisk for at elbilene skal vinne konkurransen mot forurensende biler, og vi skal være elbilvennen som hjelper våre medlemmer med valg av elbil og praktiske spørsmål knyttet til lading.

Nå søker vi deg som brenner for CRM og medlemskommunikasjon, og som kan være med på å videreutvikle og styrke Elbilforeningens medlemsreise.

Vi ønsker å gi våre medlemmer engasjerende og relevant kommunikasjon som skal bidra til økt bruk av medlemsfordeler og tjenester – og gi økt tilfredshet og lojalitet.

Din jobb vil være å produsere og videreutvikle relevant og personalisert innhold i våre MA-løp og nyhetsbrev.

I rollen vil du få ansvar for å skape engasjerende innhold ved hjelp av segmentering, A/B-testing og analysearbeid knyttet til utsendelsene i etterkant. Elbilforeningen har de siste årene opplevd sterk vekst i antall medlemmer, og målet fremover er å opprettholde den gode veksten.

Stillingen ligger i avdeling for medlemskap og CRM. Du vil samarbeide på tvers av avdelinger og få en spennende rolle som du vil være med og forme over tid.

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner

Ansvar og sentrale arbeidsoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper

Vi kan tilby

Nå som vi har fanget interessen din, venter vi spent på å høre fra deg! Send oss CV-en din og fortell hvorfor du ønsker å bli en del av Elbilforeningen.

Har du spørsmål? Ta kontakt med leder for Medlemskap og CRM, Erica Munthe-Kaas.

Søknadsfrist: 28. februar, men vi vurderer søknader fortløpende, så søk i vei!

Vi legger vekt på mangfold i arbeidslivet, og ønsker alle kvalifiserte søkere velkommen!

Om arbeidsgiveren

Norsk elbilforening er en interesse- og medlemsorganisasjon i kraftig vekst, med over 120.000 medlemmer og tillitsvalgte over hele landet. Vi har jobbet for elektrifisering av transportsektoren i over 25 år, og er sentrale bidragsytere til løsninger som gjør Norge verdensledende på elbil.

Foreningen er en viktig nasjonal premissleverandør, som også opplever stor pågang fra internasjonalt hold. Vi er 55 motiverte ansatte i et travelt og spennende arbeidsmiljø, som holder til i moderne lokaler i Oslo sentrum.