Hopp til innhold

Think videodagbøker

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

blogg100409videoThink har lagt ut den første videodagboka som presenterer et par Thinkeiere. Og ikke hvem som helst er med. Du får møte den aller ivrigste – og nær legendariske Thinksjåføren – Øyvind Lunde.

Etter å ha kjørt over 200.000 km med den gamle Thinkmodellen (jo, det er verdensrekord!), anskaffet han seg i fjor sommer en svart versjon av den nye modellen. Nå har han allerede kjørt den over 25.000 km.

I jobben turnerer Øyvind rundt i hele Sør-Norge. En kjøretur på 150-200 km skremmer han ikke. Ekstrem økonomisk kjøring gir han stor frihet med elbilen. Etter hva vi har hørt, er det ikke lav fart, men å unngå bremsing som maksimaliserer Øyvinds kjørelengde. Enhver rundkjøring er trening på autoslalåm. Med godt resultat! Øyvind vinner alle autoslalåmkonkurranser for elbiler. Mens han står på toppen av pallen og vifter fornøyd med pokalen, må selv de meste trenede rallysjåfører stå på siden og litt skuffet beundre vinneren.

Forøvrig er Øyvind svært ivrig i Norstartsammenheng. Han har i flere perioder vært styreleder. Nå er han et entusiastisk styremedlem.

«Think video diaries» kan du se her. Produsenten fortjener absolutt ros – det er en artig og god film.


Opprinnelig publisert 6. april 2010, 11:06:45 | Hans Håvard Kvisle