Hopp til innhold

Våre ti mest leste saker i 2014

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prøvekjøringen av Volkswagen e-Golf ble den klart mest leste nyhetsartikkelen på elbil.dev05.dekodes.no i år.

Om ikke økningen i antall lesere helt matcher veksten i antall elbiler på norske veier, er det ikke altfor langt unna: I 2014 har vi bokført nær 2,2 millioner sidevisninger.

I 2013 og 2012 var tallene henholdsvis 1,5 millioner og 800.000. Vi har med andre ord hatt solid økning over flere år. Derfor vil vi rette en takk til alle lesere, og gjøre vårt aller beste for å bli enda bedre og nyttigere i 2015 – både gjennom nyheter, tips og medlemstilbud.

Ikke minst ser vi, når vi oppsummerer 2014, at prøvekjøringer og tester er svært populært stoff på elbil.dev05.dekodes.no.

Noen av sakene som har gått best i desember, er nyheten om ladebrikken som vi lanserer snart og spørsmål/svar om hva vinter og kulde gjør med elbilen – begge svært nær topp ti-lista under.

De ti mest leste nyhetsartiklene

Ny kjøpsveiledning for ladbare hybrider

Mange elbilister har selvsagt oppsøkt de faste postene på elbil.dev05.dekodes.no også. Mest populært er utvilsomt hurtigladekartet med nær 100.000 sidevisninger.

Kjøpsveiledningen, som snart kommer i oppdatert versjon, har sørget for rundt 45.000 sidevisninger.

blogg-20141230-outlander 800

Denne seksjonen vil vi utvide med en egen veiledning for ladbare hybrider, og øke fokuset på biltypen, siden de nå gjør sitt inntog i stadig sterkere grad – i tillegg til markedsleder Mitsubishi Outlander PHEV (bildet). Dette innebærer også at vi vil stille noen tydelige krav til hva en ladbar hybrid bør være i stand til i daglig bruk.

Hovedsidene «elbiler i dag», «elbiler som kommer» og «ladestasjoner» utgjør forøvrig – med rundt 100.000 sidevisninger totalt – de øvrige toppene.