Hopp til innhold

Vår velkomstpakke nå også i Tesla Model S

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ferske Tesla-eiere får nå ett års gratis medlemskap i Elbilforeningen.

– Vi gleder oss over Teslas suksess, og at det nå er mer enn 3.000 eksemplarer av modellen på norske veier. Teslas bidrag til elektrifisering av den norske bilparken er svært viktig, også med tanke på den videre teknologiutviklingen, sier generalsekretær Snorre Sletvold i Norsk Elbilforening.

Ett år er gått siden vi innledet samtalene om å få på plass velkomstpakkene i Model S. Heftig tidspress hos Tesla gjorde at samtalene en periode ble stilt i bero. Etter at de avsluttende drøftingene ble gjennomført ved årsskiftet, er avtalen nå godt og vel aktivert.

Tesla har dermed havnet i godt selskap med brorparten av landets øvrige tilbydere av elbil:

Ønsker alle velkommen

I midten av februar begynte Tesla å levere vår velkomstpakke med bilene.

– Til alle Tesla-eiere som fikk sin bil levert før dette var på plass vil vi si: Gratulerer med flott elbil! Vi oppfordrer dere til å melde dere inn i Elbilforeningen, og ønsker dere hjertelig velkommen som medlemmer. Og til alle som får sin Tesla i tiden fremover: Det er bare å glede seg, sier Elbilforeningens markedssjef Rune Hole, som bidro sterkt til å få avtalen i havn.

I denne artikkelen finner du mer om våre aktiviteter i året som gikk, og litt om planene for i år.

Det som er klart er at vi i 2014 primært vil kjempe for bedre lademuligheter på vegne av våre medlemmer, som senest omtalt i denne saken.

Trilling og Tesla

Til elektrisk hjelp

Vi håper velkomstpakken og medlemskapet i Elbilforeningen vil være til hjelp i den elektriske hverdagen. I velkomstpakken finnes blant annet urskive og nøkkel til ladestasjoner, i tillegg til nyttige råd og vink.

Medlemskapet aktiveres på våre nettsider, der du også finner flere detaljer om medlemskapet og fordelene du har som medlem.

– Husk at ditt medlemskap er viktig for oss i arbeidet vi gjør for å fremme elbil i det norske markedet. Ditt medlemskap i Elbilforeningen gir oss legitimitet til å jobbe for – og be om – ladeinfrastruktur på vegne av alle elbilmodeller i det norske markedet, sier Sletvold.