Hopp til innhold

Oppdateringer av elbilmatrisen

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Renault TwizyIgjen har vi oppdatert elbilmatrisen til den populære kjøpsveiledningen. Noen små – også bokstavelig talt – nyheter denne gangen.

 

Renault Twizy er tatt med i elbilmatrisa. Nylig kommet i salg, bare les om det her. Nok fare for at den kan bli kjapt utsolgt fordi det ikke er de store volumene som kommer.

Renault Kangoo Z.E. er oppdatert etter prisreduksjonen som nylig er gjort. Mer å lese her.

Nissan har neste versjon av LEAF i Oslo til visning og testkjøring for mange europeiske journalister. Foreløpig selger Nissan unna av den forrige modellen som ble produsert i Japan, bl.a. ved at NAF har et tilbud til medlemmene. Så vi har ikke lagt inn den nye modellen ennå, den som kommer i tre ulike utstyrsversjoner. Tipper det skjer en gang i løpet av mai. Da regner vi med at Nissans forbedra batterigaranti også kan inkluderes.

Vi venter fortsatt på oppdatert informasjon om Tesla Model S. Mange kolonner har tekst: Info kommer (snart). Vel, vel, på tide at Tesla klarer å gi både oss og ventende kunder mer info. Elbilen kommer også snart. Da vi inkluderte Model S i elbilmatrisen, okka vi oss litt over hva som mangla. Vi skal ikke gjenta alt nå.

Tesla Roadster er nappa ut. Den får anses som historie og vil sikkert bli et samlerobjekt for entusiaster.

Her finner du kjøpsveiledningen.