Hopp til innhold

Nissan med ny LEAF-reklame

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nissan reklameHar vi endelig fått en reklamefilm fra Nissan om LEAF som faktisk forteller hvor fortreffelig det er å være elbilist? Etter deres tidligere forsøk på litt – eh – perifere budskap.

Det begynte med isbjørnen i 2010, så hadde de en variant av Renaults reklamefilm som viser hvordan det ville vært hvis alt gikk på bensin, for så mot slutten av 2011 å lage en underlig variant med syngende husholdningskontakter.

Nok opptil flere som har undra seg over hva Nissan forsøker å fortelle om elbilen. Men se nå, endelig kan Green Car Reports triumferende rope ut: Finally! A Nissan Leaf Global Ad That Everyone Understands. Det er mulig å forstå denne gleden. For sannelig kan vi lure på hvorfor det har vært nødvendig å pakke elbilbudskapet inn på en så vanskelig måte. Noen kaller sikkert det kreativitet, andre vil hevde at det er fiksfakserier som ikke gir bilsalg.

Reklamefilmen er et stort skritt framover. Lykkelige mennesker som viser hvor praktisk elbilen er, og hvor stor glede du kan ha av den. Trenger det å være vanskeligere? Akkurat slik vi opplever det, vi elbilister. Den reneste dokumentarfilmen.