Hopp til innhold

Nissan-hurtigladere nå for alle

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fortum

Birger N. Haugs fire hurtigladestasjoner i og rundt Oslo inngår nå i Fortums Charge & Drive nettverk. Det gjør disse enklere tilgjengelig for alle elbilister.

I år har de fire Nissan-forhandlerne bytta ut hurtigladeutstyret. Midlertidig har de stått åpne og vært gratis å benytte – først og fremst for deres egne kunder. Noe som ikke kunne fortsette. I stedet for å lage sitt eget system eller å ha sitt eget ladekort, har Birger N. Haug bestemt seg for å samarbeide med Fortum for at hurtigladerne skal bli enklere tilgjengelig for alle elbilister:

Fortum Birger N. haug– Dette er en flott dag for Fortum, sier Jan Haugen Ihle og fortsetter: – I Oslo-området får vi doblet tilbudet vårt til elbilistene. Fra å ha hatt fire hurtigladere i Stor-Oslo, kan vi nå tilby et nettverk av åtte hvor det er enkel tilgang og en fleksibel betalingsmodell som vi har oppfatta elbilistene har tatt vel i mot. Trenger du kun 5 minutter med hurtiglading for å komme hjem, betaler du ikke for mer enn du bruker.

– Før jul vil Fortum ha en hurtigladestasjon til i drift på Liertoppen (CHAdeMO og AC 22 kW Type 2), og så skal tre lokasjoner i Østfold åpnes 18.desember. Der vil vi tilby CHAdeMO, Combo og AC 22 kW Type 2. I januar skal vi på McDonald’s i nordgående løp på Furuset, ha en ny stasjon operativ med CHAdeMO og AC 22 kW Type 2.

– Så det er nevnt, vi har dessuten fått Nissan-forhandlerne Buskerud Bilsenter og Vesterålen Bil inn i Fortums nettverk. Gjennom at vi kan tilby gode betalingsløsninger og overvåking, hjelper vi til med å gjøre andres hurtigladere enklere tilgjengelig for alle elbilister.

– Det er storveis at Birger N. Haug, som vel må være verdens største forhandler av Nissan LEAF, velger en løsning som hjelper alle elbilister som kan bruke CHAdeMO-løsningen for hurtiglading. Det vil være interessant å se om ikke dette øker lønnsomheten i investeringen forhandlerne må gjøre i hurtigladere, slik at flere hurtigladere kan komme opp, avslutter Jan Haugen Ihle i Fortum Charge & Drive, som på bildet ovenfor står til høyre, til venstre er Jan Bogen fra Birger N. Haug Follo.