Hopp til innhold

NAF med pristilbud på elbilen LEAF

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

NAFNAF er kjent med at mange av medlemmene ønsker å bli elbilister. Derfor har de sammen med Nissan lagd et pakketilbud som er så godt at du bare må kjøpe deg elbil. Hvis du skulle ha vært i tvil om det.

 

 

Vi har mottatt info fra NAF og gjengir den her

NAFs medlemmer har talt. 100.000 sier det er sannsynlig at de vil velge en elbil eller en annen utslippsfri bil neste gang de skal kjøpe bil. NAF har forhandlet en god pris på en av landets mest populære biler.

NAF har jobbet for at elbilen skal beholde sine avgiftsmessige fordeler i lang tid framover, og i første omgang er dette sikret ved at Stortinget har bestemt at  avgifter tidligst vil komme i 2017. I NAF er vi opptatt av å fremme mer miljøvennlige transportløsninger, og vi jobber for at det skal komme flere elbiler på veiene. Elbiler gir dessuten kjøreglede, bare prøv! Nissan LEAF er den sjette mest solgte bilen i Norge så langt i år. Den har fem stjerner i Euro NCAP. NAF har fremforhandlet en gunstig avtale på den 100 % elektriske Nissan LEAF.

Tilbudspris til NAF-medlemmer kr 239 900. Tilbudet varer til 30.6.13 eller så langt lageret av de siste Japan-produserte bilene rekker. Medlemstilbudet gjelder:

Pakkeløsningen til NAF-medlemmene har en kundeverdi på kr 36 000.Metallic lakk kommer i tillegg med kr 5 000. Øvrig NAF-info leser du her.

Litt mer fra oss om valget du gjør

Som den oppmerksomme leser av elbil.dev05.dekodes.no vil forstå, dette er da et salg av den eksisterende modellen av Nissan LEAF. Den som NAF allerede sjøl har skaffa seg god erfaring med. Visstnok skal det være en god porsjon biler tilgjengelig. 

Nå om dagen kommer journalister fra hele Europa til Vestbanetomta for å beskue den nye modellen som produseres i Sunderland, England. Den kommer til Norge i løpet av juni, med tre ulike utstyrsnivå. Mellomversjonen som er temmelig lik utstyrsmessig med hva som tilbys av NAF, vil koste ca kr 242.000 før reg/lev.omkostninger, ekstra hjulsett, serviceavtale m.m. Så her er det absolutt noen titusenlapper å spare ved å velge NAF-tilbudet.

Vi har tidligere hatt en artikkel Nissan LEAF i oppgradert versjon som presenterer forskjellen på 2013- og 2012-modellen. Blant annet har den nye en kraftigere lader (halverer ladetida hvis du har strømstyrke nok på ladepunktet) og mørkt interiør. Kjørelengden i testsyklusen er også økt med drøye 10% til 199 km. Enkelte som har testa den, har også ved vanlig kjøring opplevd indikasjoner på at det kan være en merkbar forskjell i rekkevidde. Men ikke så stor da.

Elbilforeningen har samarbeida godt med NAF om kjøpsveiledningen for elbil. Vi er superfornøyde med at NAF bidrar ytterligere til at deres medlemmer blir elbilister og får det utmerkede dobbeltmedlemskapet NAF-Elbilforeningen. Dessuten er NAF en trygghet for at forbrukernes interesser sikres. Tidligere har vi gledesstrålende meldt at Nissan har lagd en bedre garanti for batteripakka i LEAF, med tilbakevirkende kraft for alle eiere i USA. Så fikk vi også bekrefta at dette skal gjelde i Europa, se artikkelen vi henviste til ovenfor. Men detaljene i det fulle er ikke sluppet offisielt. Men fra hva vi forstår, vil ikke Nissan skuffe norske LEAF-eiere, enten de har kjøpt allerede eller skal kjøpe nå, f.eks. gjennom NAF-tilbudet.

Om du venter på 2013-modellen eller nå slår til på NAF-tilbudet, får være ditt valg. Trenger du en elbil slik de fleste bruker den i hverdagen – til enkel pendling, bytrafikk og kjøring i nærmiljøet – er helt sikkert NAF-tilbudet en gylden mulighet for å spare litt penger og få en mer enn god nok elbil. Det kan helt sikkert de over 4.000 fornøyde LEAF-eierne underskrive.