Hopp til innhold

Nå følger gratis medlemskap kjøp av Kia

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som eier av elektrisk Kia Soul får du nå gratis medlemskap i Elbilforeningen ved kjøp hos merkeautorisert forhandler.

Kia lanserte i september Soul Electric, en flott elektrisk kompaktklassebil. Bilen er et friskt pust på det norske markedet, og et sterkt alternativ i sitt segment. Soul er en typisk familiebil, og vil særlig utfordre Nissan Leaf og VW e-Golf i kampen om kundenes gunst. Vi har selvsagt sett nærmere på hva Soul Electric har å by på.

Elbilforeningen ser med glede at totalmarkedet for elbil vokser, og at du som forbruker får flere valgmuligheter.

Ved kjøp av ny elbil hos merkeautorisert forhandler får du ett års gratis medlemskap* i Norsk Elbilforening. Nå som Kia har lansert Soul Electric, kan du være trygg på at du også får dette hos Kia. 

Kia signerte avtalen med Elbilforeningen om leveranse av velkomstmapper for et par uker siden, og mapper ligger nå i alle biler Kia leverer til sine forhandlere og kunder. Medlemskapet medfører selvsagt en rekke forbrukerfordeler for deg som elbilist. I tillegg bidrar det med viktig støtte til den samfunsnyttige rollen Elbilforeningen spiller – for et bedre miljø.

Husk å registrere ditt gratis medlemskap hos oss når du mottar bil og mappe! Det kan gjøres raskt og enkelt ved å følge denne lenken.

* unntatt biler fra Renault og Ford, som foreløpig står utenfor ordningen.