Hopp til innhold

Overnatting hos Nordic Choice Hotels

Få 15% rabatt på på hotellovernattinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Tilbudet gjelder fredag til mandag hele året og i alle skoleferier. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Fast medlemsfordel

Rabatten på 15% er basert på beste tilgjengelige pris i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. 

Rabatten gjelder i helger fredag til mandag hele året og alle dager i skoleferier samt hele fellesferien i sommerperioden.

Obs! Rabatten gjelder kun ved bestilling gjennom bestillingsknappen på denne siden.

Slik bestiller du

Finn ditt neste opphold ved å benytte bestillingsknappen nedenfor. Velg mellom 170 hoteller i fire kjeder; Quality Hotel, Comfort Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection Hotel. Rabatten vil vises når du har lagt inn datoer for oppholdet og valgt hotell.

Ved ankomst til hotellet skal digitalt medlemskort i ElbilAppen eller Elbilforeningens ladebrikke framvises. Last ned ElbilAppen her.

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!

Lade elbilen ved hotellet?

For å se om hotellet har muligheter for lading av elbil kan du trykke på valgt hotell og deretter klikke deg inn på servicetilbud på hotellet. Under «parkering» vil det stå om det er mulighet for lading av elbil dersom det er tilfelle.

Skal du på ferie med elbilen din?

Sammen med Nasjonale turistveger har vi laget forslag for turer med elbil – og tilført informasjon om ladestasjoner og avstand mellom ladestasjonene. Benytt muligheten til å oppleve noen av Norges flotteste veistrekninger i sommer og få gode rabatter hos Nordic Choice Hotels.
Les om turene her

Spørsmål og svar om Nordic Choice Hotels