Hopp til innhold

Reise og fritid Elbåtdeling fra Kruser

Vil du nyte båtlivet uten å tenke på vedlikehold? Som medlem i Elbilforeningen får du ekstra god pris på medlemskap i den elektriske båtpoolen fra Kruser. Du får tilgang på en flåte med elektriske båter, og kan nyte båtlivet i stillhet. Bli medlem i dag for å benytte deg av våre medlemsfordeler!

Som medlem får du rabatt på medlemskap hos Kruser:

  • Fast rabatt på opptil 2000 kr
  • Bestill medlemskap hos Kruser innen 31.12.2022 og få båtførerbeviset (kurs og eksamen på én dag) og Basiskurs i båtføring inkludert i prisen. Se betingelser og forbehold i lenken under.

Om Kruser og tjenesten

Kruser er en båtdelingstjeneste med elektriske båter, og det brukes verken fossilt drivstoff eller miljøskadelig bunnstoff på båtene. Målet er å gi kundene et bekymringsfritt og miljøvennlig båtliv. Alle som skal benytte seg av tjenesten får et lite kurs (onboarding) i grunnleggende sikkerhet og en innføring i hvordan man bruker båtene. Les mer om Kruser og tjenesten på kruser.no.

Medlemskap

Et medlemskap i Kruser gir fri tilgang til elektriske båter med toppfart mellom 5 og 12 knop. Dette er flere ulike båtmodeller med ulik hastighet, rekkevidde og design.

Du kan hente ut båt fra alle Krusers havner, men registrerer hjemhavn der du ønsker å hente ut båt oftest.

Medlemskapet gir deg tilgang til å hente ut båt alle hverdager i sesongen; 1. mai til 30. september.

Tilleggsprodukter som kan bestilles til medlemskapet er:

Les mer om medlemskapene her.

Har du lyst til å teste Krusers elbåter? Bestill prøvetur på din lokasjon her.

Spørsmål og svar

Ladeklubben, ElbilAppen og den blå ladebrikken

Bli medlem!

Få Norsk elbilforenings ladebrikke som gir deg tilgang til ladestasjoner i Norge og Europa, eksperthjelp på lading og supertilbud på veihjelp. Gjør som over 120 000 andre elbilister!