Hopp til innhold

Klar for kjendiseventyr?

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tone DamliVi har gleden av å invitere alle medlemmer til å melde seg på til å bli kartleser for Tone Damli i Zero Rally. For at det må bli et elbilforeningsmedlem, kan det ikke være tvil om.

Opel annonserer en konkurranse om å bli kartleser for Amperas gallionsfigur, og popdronning som de kaller henne, når Tone Damli skal delta i Zero Rally 2012 som går fra Østersund til Trondheim 14-16.juni.

Tone trenger ikke bare en kartleser, men vi tror også det er nødvendig med en erfaren elbilist for å maksimalisere nytten av den elektriske framdriften på bekostning av den forurensende bensinmotoren. Selv sier hun: – Det skal bli utrolig gøy å kjøre fort og mot andre med Amperaen. Mulig hun ikke er helt kjent med reglene, normalt er det «idealtid» som gjelder på de fleste etappene i Zero Rally. Hvis det ikke er noe nytt i år? Men det kan være fartsfylt under autoslalåm og baneløp, så gled deg til det.

Tone Ampera DamliVi tror at det er viktig for Tone å ha med seg faglig kompetanse. I foreningen er det mange dugandes rallykjørere med dybdekunnskap om elektronenes bidrag til at bilen beveger seg framover. Bevares! Et lett tilgjengelig eksemplar er Øyvind Lunde, men han vil nok ha vanskelig for å holde seg unna pedaler og ratt.

Forresten, han har nå tatt Lundetesten på Ampera, men foreløpig ikke formidla resultatene til oss. Mon tro om han har gått i tenkeboksen – av en eller annen grunn?

General Motors er nok såre klar over at Elbilforeningen sitter i førersete når det gjelder hvilke avgiftsmessige og praktiske fordeler Ampera skal få i Norge. Vi lyttes til av dem som bestemmer, fordi vi er objektive og saklige i vurderingene våre. Så hold dere inne med oss GM, og velg et av medlemmene våre. Da skal dere se vi blir riktig slepphendte med elbilgodene til OpEL. Wink

Du får neppe tre dager i bil sammen med Tone. Hun skal bare delta på de første etappene, leser vi. Likevel interessert i et kortvarig kjendiseventyr? Konkurransen om å bli kartleser foregår på Opels Facebooksider.

Forøvrig er det slett ikke for seint å bli sjåfør sjøl. Arrangøren ZERO lar elbilentusiaster delta gratis hvis de fikser mat og overnatting på egenhånd, mens andre betaler i dyre dommer for være med. Sjekk ut påmelding her.

Tone Ampera Damli