Hopp til innhold

Think-show med Jay Leno

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jay LenoDen amerikanske talk-show verten Jay Leno har nå blitt think-show vert. Her er en lang video hvor han reklamerer for den norske elbilen Think.

Vi er invitert på besøk til Jay Leno’s Garage hvor han har over 100 kjøretøy. I sin presentasjonsportefølje kan vi se at han også har andre elbiler som Tango, Mini E, en Baker fra 1909 og plug-in hybriden Chevy Volt.

Think er nok ikke lite stolt av at de har fått denne oppmerksomheten fra den legendariske talk-show verten. Jay Leno selv gleder seg over å kunne presentere at Think skal produseres i Indiana, USA – med amerikanske litiumbatterier. Han fastslår at den er morsom å kjøre og gjør det den skal. Som han sier mot slutten:
This is what I would use during the week. This is what the future is. It’s pretty cool.

I California kan du slippe unna med knappe 120.000 kroner for en Think, fratrukket subsidiene føderale og statlige myndigheter gir elbilkjøpere.

Praten går kontinuerlig i de 10 minuttene videoen varer. Litt av tida sammen med Thinks nye markedssjef – Michael Lock. Sannelig vet sistnevnte også å spissformulere seg da de snakker om karosseriet:
«Urban driving is pretty much a contact sport. And this finish is very durable. It’s almost like Fisher-Price toys for kids.»