Hopp til innhold

I dag kommer elbilboka

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Elbil på norskNorge har en lang elbilhistorie og har blitt verdens fremste elbilland. Dette feires med en bok som oppsummerer over hundre års historie. I dag er det boklansering.

 

 

 

Elbil på norsk

Norge satset på at elbilen skulle bli vårt bilindustrieventyr. Resultatet ble en politikk og elbilisme som har skapt verdens beste elbilmarked. Den mangfoldige historien strekker seg hundre år tilbake i tid. Kreative gründere, lydhøre politikere, standhaftige aksjonister og brennende ildsjeler har skapt Norge til et fyrtårn i en verden som forhåpentligvis står på spranget til en global elbilrevolusjon.

Visste du at:

Boka er en gjennomgang av hva som har vært norske elbilaktiviteter og industri siden begynnelsen av 1900-tallet. De siste tjue årene får særlig oppmerksomhet da vi følger utviklingen av norsk elbilindustri representert med selskaper som Think, Buddy og Miljøbil Grenland, men også andre firmaer som har vært med å skape det elbilmarkedet vi i dag har i Norge.

Markedet er politisk drevet, derfor har vi gitt de politiske prosessene solid oppmerksomhet, og en oppsummering av når de forskjellige milepælene i de unike norske rammebetingelsene kom på plass. Vi har ikke glemt personene og elbilistene, for det er mye entusiasme som har drevet utviklingen, fra Jørgen Elbilmekker til Kronprins Haakon.

Den omfangsrike boka koster beskjedne 290 kroner. Medlemmer av Elbilforeningen kan også få den til 250 kroner ved kjøp av tre stykker. En utmerket julegave til deg selv – og de du vil skal bli bitt av elbilbasillen.  

Tidligere er forfatterne intervjuet: De gir deg den norske elbilhistorien 
Les mer om boka, se litt av innholdet og bestill på Elbil på norsk 
Det er også mulig å komme på boklanseringen klokka 15.00 i dag.

Elbil på norsk

{j2storecart 3138}