Hopp til innhold

Favorittseier i Zero Rally

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mads ØstbergIngen bombe at det ble en rallysjåfør i en Tesla som vant elbilklassen i Zero Rally. To av Norges beste sjåfører stilte opp i fartsmonsteret (he-he): Henning Solberg og Mads Østberg. Hvem vant en dobbeltseier som best i rallyet og den fineste bloggen?

Joda, det var Mads Østberg som trakk det lengste strået foran fjorårsvinneren Gunnar Birkenfeldt fra Ferdinand Motor i en annen Tesla. Tydelig at vinneren er skikkelig inspirert av å delta i et elbilrally, sjekk bloggen hans. Sannelig er han en naturelsker: – Da har vi kjørt verdens råeste transport etappe!! Norge er jaggu fint!:)

Kartleser var samboeren, og de hadde tydeligvis hatt stor glede av rallyet: – Det har vært en kjærlighetstur for oss dette, sier Østberg. Mer om dette, eh – kanskje ikke kjærligheten, men annen rallyinfo og etterhvert oppdaterte resultatlister finner du her.

Forresten, ingen kunne slå Twike i økokjøringsklassen. Det superlette kjøretøyet ser ut som dette her, en norsk Twike for et par år siden påtruffet i Vesterålen, på en liten avstikker fra turen Trondheim til Nordkapp. Med to personer og et lass bagasje.

Twike

Zero Rally ble avsluttet på en historisk dag. Vi er skråsikre på at det er første gang to produsenter av elbiler har hatt hver sin fine fargeannonse i morgennummeret av Aftenposten. Nå krysser vi fingra for at det tar skikkelig av. De par hundre elbilene som kom på veien i første halvår, var ikke så imponerende selv om vi passerte 3.000 totalt. Nei, gi oss minst det doble i andre halvår!