Hopp til innhold

Familietreff for Tesla-folket på søndag

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tesla Owners Club Norway legger opp til familievennlig treff på Inspiria ved Sarpsborg.

Grunnen til at treffet er lagt til Inspiria Science Center på Grålum utenfor Sarpsborg, er først og fremst spennende aktiviteter for både store og små.

– Denne helgen har Inspiria besøk av vikinger. De inviterer inn i sin leir der man kan delta i ulike vikingaktiviteter og være med på skattejakt gjennom en aktivitetsløype. Blir man likevel lei, er det mulig å ta seg en matbit på kafeen. Barna kan leke ute, eller man kan ta seg en tur over i badelandet og til lekeland (Superland), sier Vigdis Haugland Asbjørnsen i TOCN.

Noen ulempe er det heller ikke at senteret har flust med Type 2-lademuligheter, og at Teslas superlader på Solli ikke er langt unna.

– Av hensyn til andre elbilister som kanskje må innom for å lade, kan det være lurt å flytte bilen når man er ferdig ladet, råder Haugland Asbjørnsen, og legger til at det er en stor parkeringsplass i tilknytning til Inspiria.

Rabatt på Inspiria 

– De som trenger å lader kan gjøre det, mens vi andre parkerer så nærme ladeplassene som mulig. Slik er vi er litt samlet i forhold til de andre besøkende, og det blir også lettere å ta et samlet bilde av alle, sier Haugland Asbjørsen.

Selve treffet er kostnadsfritt, mens det vil koste litt for den øvrige søndagsunderholdningen:

– Vi har fått rabattert inngang på Inspiria, og det finnes også mulighet for å kjøpe en kombinert billett som gir inngang til Superlands badeland som ligger i nærheten av Inspiria.

Flere detaljer om arrangementet finner du på TOCNs Facebook-side. Dersom du ikke er på Facebook, kan du melde deg på her

PS. Elbilforeningen samarbeider med TOCN, ut fra en tanke om at alle elbilister – helt merkeuavhengig – står sterkere sammen enn hver for seg.

Les også

Flere vil knekke Tesla-koden

Nå kommer BKK med universelle hurtigladere

Minst 200 nye AC-ladesteder fra Renault og Fortum

D Elon Musk tvitret om

Bomskudd om elbil fra FpU