Hopp til innhold

De norske vinterelbilene

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

Think med skiHar du en stund vært bilselger i det norske markedet, vet du at transport av ski er et basisbehov. Både Think og Buddy har fine løsninger for dette.

Think har fått Whispbar til å lage et takstativ som passer til elbilen. Whispbar hevder selv at de lager verdens mest støysvake takstativ, med et flott design, sitter lavt på taket og har svært begrenset vindmotstand. Du lese mer om dette hos Whispbar og også på DinSide.

 

Think med skiholderStativet kan du kjøpe hos Thinkforhandlere. Koster ca 2.700 kr inkl mva. Da kan du ikke bare transportere ski. Whispbar har også andre kule ting som kan monteres sammen med takstativet, slik at du kan feste kajakk/kano, sykkel, fiskestenger, surfebrett m.m. Dessuten er stativet til Whispbar kompatibelt med Thuleprodukter.

Think er aktive om dagen. Igår kunne vi på TV se at de hadde levert 10 biler til Sandefjord kommune. Fram mot jul stiller de ekstra opp hos forhandlerne, men også for å vise fram elbilen sin på diverse kjøpesentre. Her er ei liste med de foreløpige aktivitetene.

Nå løper det et kampanjetilbud med grunnpris 224.000 kr (ekskl reg. og lev.omkostninger) for 2-seteren og 244.000 kr for den nye 4-seteren. For den førstnevnte varierer det mellom omgående levering eller 4-5 ukers leveringstid hvis du f.eks. skal ha air condition. 4-seteren leveres fra tidlig januar.

Se ikke bortifra at det i år blir mange som kjøper seg en Think i julepresang.

Think

Buddy med skistativI gamle dager ble skiene transport inne i en Buddy, med bakluka litt på gløtt slik at skiene kunne stikke ut. Nå har entusiastene på Økern utvikla en egen kombinert ski- og sykkelholder som monteres på hengerfestet. Den komplette aktivitetspakka koster 5.800 kr.

Skaffer du deg stativet til Think eller Buddy, er det bare å kjøre ut i skauen og spenne på seg skia. Selv uten firehjulstrekk går det så fint så å komme seg fram med de norske elbilene. De har vært ute en vinterdag før.