Hopp til innhold

Bli med på #elbilsommer2015!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

I morgen starter vår aller første fotokonkurranse på Instagram. De tre beste #elbilsommer2015-knipserne blir premiert.

Sommeren i Norge – verdens beste elbilland – kan være svært vakker, og med elbil blir turen både utslippsfri og støysvak. 

Nå vil vi at du skal vise oss din elbil i sommerlig setting, land og strand, fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Når du kjører elbilen dit mange ikke skulle tro var mulig, inn i den vakreste solnedgang, langs grønne fjorder, over fjellet eller til stranda. 

Fantasien er i praksis eneste begrensning, men husk at det må være en #elbil i motivet for at det skal være gyldig i konkurransen. Illustrasjonsbildene i denne artikkelen er slik sett ment som inspirasjon. 

Målet er enkelt og greit: Å samle et stort antall bilder under emneknaggen #elbilsommer2015, og samtidig vise at elbilen i dag er så mye mer enn et byfenomen. Det vil ikke minst bli demonstrert under vår elbilfestival i Geiranger 28.-30. august.

blogg-20150630-fotokonk insta hoved 800

Konkurransen avsluttes 31. juli

Deltagelse i konkurransen er gratis, og du (gjelder privatpersoner) kan selvsagt poste så mange bilder du måtte ønske mellom 1. og 31. juli.  Bildene vil bli vurdert av vår uformelle jury, ledet av elbil.dev05.dekodes.no-redaktør Ståle Frydenlund.

I løpet av august vil juryen offentliggjøre de tre beste bildene på elbil.dev05.dekodes.no, og dessuten ta kontakt via vinnernes Instagram-profiler (enklest hvis profilen inneholder fullt navn «bak» eventuelt kallenavn).

Elbilforeningen forbeholder seg retten til å publisere alle bidrag i konkurransen (redaksjonelt på elbil.dev05.dekodes.no og i sosiale medier).

Slik gjør du

PS. Om du ikke allerede er blant de 569 som følger Elbilforeningens Instagram-konto, ønsker vi deg hjertelig velkommen. Vi poster stadig bilder fra større og mindre begivenheter. Bruk gjerne også den faste emneknaggen #elbilforeningen og/eller #elbilferie når du poster dine #elbil-bilder.

blogg-20150630-fotokonk insta 2 800