Hopp til innhold

Bli med på elbilparaden 100.000 i 2020!

Denne artikkelen ble oppdatert for over ett år siden, og kan inneholde utdatert informasjon.

ElbilparadeMandag 11. juni behandles klimameldingen i Stortinget . Alle elbilister bør delta i en elbilparade for å markere et elbilforlik for langsiktige og forutsigbare rammevilkår.

 

Den politiske målsettingen er å nå 100.000 elbiler på norske veier seinest i 2020. Dette vil vi gi maksimal oppmerksomhet. Bli derfor med på å lage verdens største elbilparade.

Oppmøtet blir tradisjonen tro på Fridtjof Nansens plass (Borggården) ved Oslo Rådhus mandag 11. juni kl 09:00.

ElbilparadeKl 09:15 kjører vi ruten Rosenkrantzgate, Kristian IVs gate, Universitetsgata, Rosenkrantzgate, Stortingsgata, Tordenskioldsgate til Rosenkrantzgate og rundt og rundt og rundt igjen fram til 09:45. Stortingspolitikerne skal se hvilken fantastisk forsamling som finnes av elbiler i Oslos gater.

Lederen i Norsk Elbilforening, Snorre Sletvold, vil overrekke ønsket om et elbilforlik til Stortingsrepresentantene på Løvebakken.

Dessuten vil flere sentrale politikere få anledning til å uttale seg til media som selvfølgelig vil være tilstede. Mer sus vi kan lage over denne paraden, større oppmerksomhet vil media gi elbilismen. Vi jobber intenst for å få med morsomme og fargerike innslag.

Bli med du også!

Påmelding på vår Facebookside eller på epost

Elbilparade